SILVESTROVANJE ČEBELIC IN SOVIC

Najstarejši skupini iz enote Loka, skupini Sovice in Čebelice smo v četrtek izpeljali silvestrovanje v vrtcu. Otroci so prišli ob 18. uri v vrtec, kjer jih je čakal praznično pripravljen prostor. Gospod Vraničar nam je s harmoniko pričaral glasbene trenutke ob katerih so otroci prepevali. Po večerji so otroci tudi plesali in rajali ob zvokih harmonike in glasbe iz CD – zgoščenke. Ob »polnoči« smo z otroki odštevali sekunde do novega leta in nazdravili s »šampanjcem«. Sledilo je presenečenje prihoda Dedka mraza, ki nas je obdaril in zaželel lepe praznike ter novo leto. Nato smo odšli na nočni sprehod z laternami. Ob prihodu nazaj v vrtec pa so se otroci odšli pripravit za nočno spanje v vrtcu. Za nekatere otroke je bil to pravi izziv saj še nikoli niso prespali drugje brez staršev. Vendar s prijatelji v vrtcu jim je to uspelo. Čestitke vsem za prijetno doživetje in prespano noč.

Pri tem ne smemo pozabit na vse, ki so nam pomagali pri izpeljavi dogodka: gospe Janji B. Smrekar, Nataši za urejen in očiščen prostor, kuharicam Suzani in Zdenki za zelo okusno pripravljeno večerjo, sadno dekoracijo in posladek, gospodu Vraničarju za omogočeno živo glasbo, sodelavkam Katji, Tini in Silvi, ki so pomagale pri izpeljavi in povezovanju programa. Prav tako tudi staršem, ki so z dodatki popestrili naše silvestrovanje. Posebna zahvala gre našemu Dedku Mrazu, ki si vzame čas in nas vsako leto obišče ter nas razveseli s darili in prisrčnim humorjem.

Zopet smo dokazali, da s skupnimi močmi, dobro voljo in organizacijo vseh lahko ustvarimo kvaliteten in nepozaben dogodek za naše otroke. Hvala staršem za zaupanje. Vsem vam želimo lepe praznike in srečno v 2018 leto!

Suzana, Metka, Anica in Sandra

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost