Donatorska akcija skupine Helios in obrtnikov parketarjev v Vrtcu Otona Župančiča Črnomelj

V Vrtcu Črnomelj smo bili zelo veseli novice, da smo bili izbrani za sodelovanje v donatorski akciji prenove parketnih površin v vrtcu, saj so bile naše parketne površine potrebne obnove. Podjetje HGtrade iz Skupine Helios in obrtniki – parketarji iz cele Slovenije so nam v petek in soboto pobrusili in prelakirali parket in nam polepšali naše igralnice v Enoti Loka – novi del.

Vrtec Otona Župančiča Črnomelj se ob tej priložnosti zahvaljuje donatorjem Članom Skupine Helios, podjetju HGtrade in njihovem partnerju Chromosu iz Zagreba, ki je daroval ekološki lak, pobudnici akcije go. Darji Medved in g. Jožetu Radošu, kateri je predlagal ravno naš vrtec za prenovo ter parketarjem iz cele Slovenije, ki so se donacijske akcije udeležili. Akcijo smo zaključili v soboto, 7. 7. 2018, s prireditvijo, kjer so nastopili otroci iz enote Loka – novi del. Zbrane so nagovorili in se hkrati zahvalili vsem, ki so v akciji sodelovali: pobudnica akcije, go. Darja Medved, županja Občine Črnomelj, go. Mojca Čemas Stjepanovič, predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, g. Branko Meh in ravnateljica vrtca Petra Pezdirc Stopar.

Hvala vsem, ki ste na kakršenkoli način prispevali k izpeljavi donatorske akcije, s katero ste pripomogli k lepšemu in bolj kakovostnejšemu življenju otrok vključenih v enoto Loka.

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost