KNJIŽICA RECEPTOV – SIMBIOZA SKUPNOST

Spoštovani,

veselijo nas vaši prvi odzivi na našo knjižico receptov, vsi opažate, da jih je res veliko in da smo skupaj opravili nekaj izjemnega 🎂🍲🍩🍪.

🍴Nekaj vas nam je pisalo, da ste opazili nekatere napake, popravili smo jih in tukaj je že posodobljena knjižica receptov: https://simbioza.eu/blog/simbioza-knjizica-receptov-je-koncno-pripravljena

Prav tako vas obveščamo, da seveda lahko knjižico delite z vsemi vašimi – naj recepti, ki ste jih nesebično podelili z nami, dosežejo čim več ljudi! 

Seveda bi si na Simbiozi vsi želeli, da do popravkov sploh ne bi prihajalo, a tudi iz samega procesa priprave smo se ogromno naučili in naslednjič nam bo že lažje! Oprostite nam že vnaprej, če boste opazili še kakšno napako💛.

🎄🎁Slučaj je določil, da je knjižica izšla v dneh, ko vsi nestrpno pričakujemo božič in prihod novega leta, ki prinaša novo upanje in obljubo, da bo čas, ki šele prihaja do nas in sveta prijaznejši. Tudi na Simbiozi se vam kot koordinatorjem in koordinatorkam projekta Simbioza SKUPNOST iskreno zahvaljujemo za vaše sodelovanje in vam želimo vse dobro v letu, ki je pred nami!

Preživite lepe praznike, spočijte se in naberite si veliko novih moči –  tudi za medgeneracijska druženja in aktivnosti, ki bodo gotovo že kmalu dovoljena!

Lepo vas pozdravljamo, 

ostanite zdravi in imejte se lepo,

EKIPA SIMBIOZA SKUPNOSTI

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost