NEURJE V ČRNOMLJU IN NASTANITEV OTROK

Spoštovani starši.

 

V petek popoldne je neurje zajelo tudi Vrtec Otona Župančiča Črnomelj. Toča je poškodovala streho vrtca v enoti Čardak in Loka. Na pomoč so nam priskočili gasilci in s polivinilom pokrili streho na starem delu vrtca Čardak, kjer imamo šest igralnic. Zaradi lukenj v strehi je voda pronicala tudi v igralnice, hodnike in pri tem poškodovala stene, strope, tla. .. Zaradi varnosti otrok, staršev, delavcev smo se odločili, da stari del vrtca zapremo in otroke nastanimo v novem delu vrtca (v telovadnici, zbornici in dodatni igralnici).

Vse starše prosimo, da v kolikor imajo doma zagotovljeno varstvo, otrok v vrtec ne pripeljejo. Vsi ostali, ki boste pripeljali otroke v vrtec na Čardaku uporabite vhod iz ceste in otroka oddate v novem delu vrtca Čardak. Tudi v enoti Loka prosimo za razumevanje. Terasa na prvem vhodu je poškodovana in je ne bomo mogli uporabljati v slabem vremenu. Nekaj kritine je uničeno, vendar naj bi le-to čimprej sanirali.

Rada bi se zahvalila gasilcem, ki so nam hitro priskočili na pomoč. Prav tako tudi našim delavcem, ki so si vzeli čas in v soboto izvedli akcijo urejanja okolice in notranjosti vrtca.

Hvala vsem za pomoč in razumevanje.

 

Irena Veselič Kos – po pooblastilu ravnateljice

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost