ODPRTJE VRTCA (12. 4. 2021)

Spoštovani starši,

skladno z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport z dne, 8. 4. 2021, vas obveščamo, da se vrtec ponovno odpira za VSE OTROKE, v ponedeljek, 12. 4. 2021.

Odprte bodo vse enote vrtca: Loka novi del, Čardak novi in stari del vrtca, Dijaški dom, Majer in Mala hiška.

Starše prosimo, da upoštevajo vsa priporočila NIJZ ter vrtčevska pravila (prihod otrok do 7.45 ure, maska, razkuževanje rok, čim krajši čas zadrževanja v vrtcu) v času širjenja virusa Covid-19.

Zaradi lažje organizacije dela vas prosimo, da vzgojiteljici svojega otroka sporočite uro prihoda in uro odhoda vašega otroka.  Na osnovi zbranih podatkov bomo organizirali vzgojno izobraževalno delo in delovanje posameznega oddelka.

V kolikor potrebujete dodatne informacije pišite na e-naslov pomočnice ravnateljice: vesna.zarkovic@guest.arnes.si ali pokličite na številko: 041/339-150.

Z dnem odprtja vseh vrtcev, so storitve vrtca za starše plačljive. Če bo otrok odsoten zaradi karantene, bodo starši plačila oproščeni (na podlagi 102. člena PKP5-ZZUOOP). V primeru, da bi vrtec moral zapreti oddelek ali enoto zaradi okužb z virusom SARS-CoV-2, bodo starši oproščeni plačila (po 128. členu ZIUOPDVE).

Starši morate v ponedeljek, 12. 4. 2021, ponovno prinesti izpolnjeno in podpisano izjavo, da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo. Najdete jo na spletni strani vrtca pod rubriko OBRAZCI.

Za razumevanje se vam zahvaljujemo in vam želimo, da vi in vaše družine ostanete zdravi!

Veselimo se ponovnega srečanja z vami.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost