Zahvala DPM Črnomelj

V mesecu septembru ob dnevu turizma je DPM Črnomelj na pobudo predsednice društva ga. Sonje Strgar pripravil dobrodelno razstavo »Društvo prijateljev mladine Črnomelj za vrtec«. Razstava je bila postavljena v cerkvi sv. Duha v Črnomlju. Ogledali smo si bogato razstavo lutk, ki jih je izdelala ga. Sonja Strgar in še veliko drugih unikatnih izdelkov. V vse izdelke ga. Sonje je bilo vloženo veliko truda, prav posebno zgodbo pa imajo lutke. Vsaka je posebna in vsak lik lutke nekaj pripoveduje Zlatolaska, Balerina, Maček Muri, …

Na otvoritvi razstave so nastopili otroci našega vrtca. Predstavili so se s petjem in deklamacijami.

Ga. Sonji Strgar iz DPM Črnomelj,ter vsem donatorjem in obiskovalcem se iskreno zahvaljujemo za zbrana sredstva v višini 1.200 €. Namenili jih bomo za nakup avdio – medijskih sredstev, ki bodo otrokom nudile izkušnje v vseh umetniških zvrsteh in doživljanje umetnosti kot celote in didaktičnega materiala.

Ga. Sonji  in DPM Črnomelj gre tudi zahvala za podarjeni didaktični in likovni material za otroke v vrtcu. Z veseljem ga bomo uporabili pri igri in likovnem ustvarjanju.

Hvala vam!

Vrtec Črnomelj

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost