ZABAVA V PIŽAMAH PRI MUCAH

V četrtek smo ob 18.30 uri  prišli v vrtec, kjer smo odložili stvari za zabavo. Ko smo se vsi zbrali, nam je vzgojiteljica povedala, da nas v bližini vrtca čaka sladko presenečenje. Po sledeh puščic nas je pot pripeljala na Griček. Da je bilo bolj zabavno, smo morali opraviti naloge, ki nam jih je dal škrat Miha. Peli smo, delali počepe, plesali…res nas je čakalo sladko presenečenje.

Ker je bilo nebo vedno bolj temno, smo pohiteli nazaj v vrtec. Uredili smo se in povečerjali.  Med večerjo sta nas obiskali g. ravnateljica Stanka  in njena pomočnica  Vesna.

Po večerji smo se oblekli v pižame, prižgali stekleno kroglo, barvne luči in glasbo. Tudi luči smo ugasnili in tako se je  zabava v pižamah pričela. Plesali smo in se veselili.

Med  plesom  nam je vzgojiteljica  skrila v prostoru majna darilca. Vsak je poiskal svojega.

Ker je bilo že pozno, smo si umili zobke in se pripravili na počitek. Da smo se lažje umirili nam je vzgojiteljica prebrala pravljico. Nekaj otrok je med poslušanjem zaspalo, trije so šli domov, ostali pa so postopoma zaspali. Zadnji je zaspal zalo pozno, prepozno. Bili smo navdušeni. Ponoči je prišlo do “eksplozije”. Počil je balon. Nekaj se nas je zbudilo, ostali pa so spali kot polhi.

Zjutraj smo se spočiti prebudili in z navdušenjem pripovedovali o vtisih prejšnjega večera.  Poiskali smo svoje stvari in se uredili. Potem pa smo se družili do kosila. Po kosilu smo polni vtisov z veseljem odšli domov.  

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost