FUNDACIJA BOŠTJANA BANDLJA – podelitve donacij za plačilo oskrbnine za vrtec za mesec oktober 2022

Spoštovani starši.

S strani FUNDACIJE BOŠTJANA BANDLJA smo obveščeni o ponujeni pomoči  mladim staršem za plačilo oskrbnine za vrtec za mesec oktober 2022. Vse o razpisu pomoči in Fundaciji Boštjana Bandlja si lahko preberete TUKAJ.

Osnovni podatki o akciji

·         Plačilo oskrbnine za vrtec za mesec oktober 2022 – znesek vključuje oskrbnino in prehrano, ne pa morebitnih drugih stroškov, kot na primer udeležba na taboru, interesne dejavnosti ipd.

·         Prijavijo se lahko slovenski državljani, ki so rojeni leta 1989 ali kasneje in je njihov otrok vključen v vrtec v Sloveniji

·         Predvidena sredstva za donacijo: 1,8 do 2 milijona evrov

·         Znesek oskrbnine za posameznega otroka bomo nakazili neposredno na bančne račune vrtcev

Razpis bo izvedla Fundacija – zbiranje prijav, obveščanje staršev, prijava na FURS itd. Prijava je mogoča izključno prek spletne strani www.fundacijabb.org/razpis, in sicer od 22. 9. do 20. 10. 2022.

Nakazilo donacij na bančne račune vrtcev

Donacije bodo starši, katerih vloga bo odobrena, prejeli v obliki nakazila neposredno na bančni račun vrtca. Za ta namen smo pripravili pooblastila, s katerimi starši pooblaščajo Fundacijo, da od vrtca, ki ga obiskuje njihov otrok, pridobijo podatek o višini zneska. Brez pooblastila starši ne bodo upravičeni do prejema donacije.

Način posredovanja podatkov o znesku oskrbnine

Fundacija bo vrtce na podlagi pooblastil staršev zaprosila, da ji posredujejo podatke za plačilo, in sicer za vse starše, katerih otroci so vključeni v posamezni vrtec in katerim je bila odobrena vloga za donacijo.

GDPR

Tukaj si lahko ogledate Splošne pogoje, ki jih morajo sprejeti starši, Politiko zasebnosti in Pogoje za vrtce.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost