Obvestilo za starše

Spoštovani starši!

Starši, ki bodo PRVIČ vključevali otroke po epidemiji v prihajajočih tednih  sporočite prihod in odhod otroka  vaši vzgojiteljici.  Izjavo o vključitvi otroka prinesete prvi dan prihoda v vrtec. Izjavo oddate vaši vzgojiteljici in ni potrebno, da jo prinašate v upravo.

Vsi otroci, ki so že v vrtcu, ne prinašajo novih izjav, ampak samo v primeru odsotnosti (bolezen, sistematika, zobar…). PONOVNO IZPOLNJEN OBRAZEC  ODDATE VAŠI VZGOJITELJICI.

Vrata vrtca se zaklenejo ob  7.45 in so zaklenjena čez dopoldne. V teh izrednih razmerah  ni možen kasnejši prihod otrok v vrtec (npr. če ima otrok  sistematiko, pregled pri zobarju, …).

V tem šolskem letu ne bomo izvedli roditeljskih sestankov in skupnih zaključkov skupin. Možne bodo le govorilne ure prek telefona pri vaši vzgojiteljici.  Za skupno fotografiranje oddelkov se bomo poskušali dogovoriti v juniji. Glede izvedbe vas naknadno obvestimo.

Za otroke, ki bodo s septembrom obiskovali šolo, oddate izpis do 15. v mesecu, če uveljavljate izpis z zadnjim dnem v mesecu.

Starši, ki boste uveljavljali poletno rezervacijo z mesecem julijem, jo oddate do 23. 6. 2020, če jo uveljavljate s 1. 7. 2020 oziroma 7 dni prej pred predvideno odsotnostjo enega meseca (velja za starše s stalnim prebivališčem v Občini Črnomelj).

Še vedno veljajo ukrepi, ki so bili podani (razkuževanje rok, nošenje mask, omejeno število staršev v garderobah, …).

Zahvaljujemo se vam za upoštevanje sprejetih ukrepov in vas lepo pozdravljamo,

Uprava vrtca

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost