SIMBIOZA skupnost

Dragi otroci, starši, stari starši in zaposleni v vrtcu,

tudi v letošnjem šolskem letu je naš vrtec vključen v SIMBIOZO skupnost. Letošnje dejavnosti bodo prilagojene trenutnim zdravstvenim razmeram v državi. Prejšnja leta smo v mesecu oktobru organizirali pohode s starši, druženja s starostniki…

Kljub danim razmeram so se na Simbiozi odločili, da bomo praznikom vseeno dodali ščepec domačnosti in medgeneracijskega druženja. Vabimo vas, da se nam pri tem pridružite tudi vi! 

Kako? Enostavno: delite z nami recepte za najbolj slastne piškote, kolače, druge slaščice ali jedi, ki vas spomnijo na prijeten čas, ko smo se družili in uživali v okusih, ki so priklicali domačnost vsem generacijam. Prosimo vas, da z nami delite recepte, če imate čas in voljo, lahko seveda ovekovečite (narišete, fotografirate, podrobno opišete) cel postopek izdelave, na Simbiozi pa obljubljajo, da bodo vse recepte združili v skupno knjižico. Iz knjižice bomo lahko jemali recepte in navdih za peko med decembrskimi prazniki, zato vas prosimo, da nam svoje recepte posredujete do 13. 11. 2020. Recepte pričakujemo na e-naslovu petra.pezdirc-stopar@guest.arnes.com, katere bomo zbrali in nato posredovali na Simbiozo.

Lepo vas pozdravljamo, želimo vam lep dan in veliko dobre volje in uspeha! Ostanite zdravi!

Ekipa Simbioza SKUPNOST in Petra Pezdirc Stopar, ravnateljica vrtca in koordinatorica projekta za naš vrtec

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost